Vakkundig en klantvriendelijk

Autoservice Goumans voert onderhoud en reparaties uit in de werkplaats volgens fabrieksvoorwaarden, waarbij er gebruik gemaakt wordt van A-merk onderdelen. Wij hebben service, kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bewerkstelligen is goede communicatie met de klant van groot belang. Zo zal er voorafgaand aan reparaties altijd contact met de klant worden opgenomen. Daarnaast hebben wij als totaalaanbieder van mobiliteit diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Met een eigen showroom, werkplaats en vakkundig team kunnen wij dit garanderen.

Aircoservice Autoservice Goumans 2

Aircoservice

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw wens bedienen. Een airco heeft onderhoud nodig. Bij ons kunt hiervoor terecht, wij adviseren u om het aircosysteem iedere 2 jaar te voorzien van een servicebeurt.

Aanbod

APK keuren

In onze garage kunt u de APK-keuring voor uw auto laten verzorgen. U komt bij ons tijdens de APK-keuring niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij vragen aan u om een akkoord voorafgaand aan een eventuele reparatie.

Autoreiniging

Autoreiniging

Wij zorgen ervoor dat uw auto schoon en in topconditie blijft. Het enige wat u hoeft te doen is de auto afleveren bij onze werkplaats.

Bandenservice

Bandenservice

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

Diagnose service

Diagnose service

Welk merk auto u ook rijdt, wij kunnen ten alle tijden de diagnose stellen en zonodig de juiste reparatie bieden. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, digitale handboeken en informatie.

BOVAG Garantie

Garantie

Heeft u een nieuwe of hele jonge auto? Waarschijnlijk heeft de auto nog fabrieksgarantie. Dat betekent dat u uw auto tijdens die garantieperiode gratis mag laten repareren. Voorwaarde is uiteraard dat u het onderhoud volgens het boekje laat uitvoeren. Wij verzorgen dit voor u!

Hybride-, Electrische auto's

Hybride-, Electrische auto's

Ook een hybride of elektrische auto is bij ons in goede handen. Deze vorm van aandrijving vergt specifieke kennis en het volgen van uiterst belangrijke veiligheidsvoorschriften. Autoservice Goumans is NEN9140 gecertificeerd en heeft voldoende kennis en kunde in huis om vrijwel alle hybride auto’s van reparatie en onderhoud te voorzien.

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren uitstekend maatwerk en luisteren daarbij naar de wensen van de klant. Er is veel mogelijk in ons vakgebied, wij helpen u graag verder!

Reparaties en onderhoud

Onderhoud & Reparaties

Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributieriem of het stellen van een diagnose. Wij regelen het snel en betaalbaar. Daarnaast is goed onderhoud van optimaal belang voor uw auto. In onze werkplaats bent u voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het juiste adres.

Trekhaken

Trekhaken

Wij monteren zowel afneembare als vaste trekhaken. Om de veiligheidssystemen optimaal te laten werken is het vaak noodzakelijk om een trekhaak kabelset te programmeren. Wij verzorgen dit door middel van de nieuwste diagnose software.

Zomer- en wintercheck

Zomer- & wintercheck

Check of uw auto rijklaar is voor komend seizoen. Plan een afspraak voor een zomer- of wintercheck!

Wat vinden onze klanten?

Mandy Goumans Van Hek
22/12/2023
Top autogarage bedrijf ! Altijd eerlijk en vriendelijk..goede service. Wij zijn al jaren tevreden,voor ons nooit meer anders 👍🏼
Juul Janssen
22/11/2023
Onlangs hier onze nieuwe auto aangeschaft. We dachten: 'een moeilijke en tijdrovende opgave' maar dit verliep veel fijner dan wij verwacht hadden. Roy luistert goed naar je wensen en weet je al snel de goede richting op te helpen. Eerlijke en duidelijke communicatie. Kort daarna stond onze nieuwe auto al voor deur! Ik raad u aan gewoon eens langs te gaan. Mannen bedankt
Puneet Mishra
10/11/2023
Very nice service always! You go back well informed about you car! Highly recommend for anyone looking for genuine garage with quality work!
Rutger Voitus van Hamme
19/09/2023
Wat een ontzettend fijn bedrijf! Ik had interesse in een auto die zij aanboden. Helaas was de auto niet meer beschikbaar. Roy (eigenaar) stelde meteen voor om te gaan kijken of hij een soortgelijke uitvoering kon vinden. En, telefonisch, een leuk gesprek over auto's gehad. Volgens mij een zeer goede en betrouwbare partij om zaken mee toen. Gewoon eerlijk, transparant en meedenkend.
Léon van der Meer
19/08/2023
Hele fijne garage. Snelle service en altijd vriendelijk. Ik breng mijn auto er altijd heen, en ik ben zeer dik te vrede. Ik ga nergens anders meer heen voor de autoservice. 😁
Henriette Stoks
22/07/2023
Hele fijne garage, goede service.
Ton Minten
22/06/2023
Geen nonsens !! Gewoon recht toe recht aan. Perfect dus 👍
Alessandro Lo piano
25/05/2023
Eindelijk een fijne en eerlijke garage . Ze zijn precies eerlijk en recht voor de raap. Inmiddels mijn complete wagenpark in onderhoud bij dit bedrijf.

Occasions

Naast de bovenstaande diensten, bieden wij ook een ruim aanbod aan occasions.

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees