Maak kennis met onze diensten

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij?
Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij? Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Showroom Autoservice Goumans

Aflevering auto

Heeft u interesse in een nieuwe auto of occasion? Wij leveren al onze auto’s standaard rijklaar af, dit is inclusief onderhoudsbeurt en indien nodig een nieuwe APK zonder extra kosten. Voor BOVAG garantie rekenen wij een gering bedrag.

Financieren

Financieren

Wilt u graag uw nieuwe auto gefinancierd hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Autoservice Goumans. De financial lease calculator vindt u op onze website.

Inkoop

Inkoop

U wilt uw auto verkopen zonder rompslomp? Autoservice Goumans koopt uw auto in. Vraag naar de mogelijkheden!

Leasen

Lease

Van financial lease tot full operational lease inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Voor beide lease varianten kunt u bij ons terecht.

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren uitstekend maatwerk en luisteren daarbij naar de wensen van de klant. Er is veel mogelijk in ons vakgebied, wij helpen u graag verder!

Schade reparatie

Schade

Wat vervelend dat u schade heeft! Wij repareren in samenwerking met onze schadepartner uw auto vakkundig. In de meeste gevallen kunnen wij de schade met uw verzekering afhandelen.

Diensten

Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s tot doorgaans 100.000km op de teller. Door ons breed inkoopnetwerk vinden wij uw droomauto!

Verzekering

Verzekering

U heeft een auto bij ons gekocht en u wilt direct wegrijden? Geen probleem, wij regelen voor u de verzekering.

Zoekopdracht

Zoekopdracht

U bent al lange tijd opzoek naar uw droomauto? Wij helpen u graag verder naar het zoeken van een kwalitatieve goede auto. Met onze kennis bent u ervan verzekerd géén ”kat in de zak” te kopen.

BOVAG garantie

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Wij bieden 6 maanden BOVAG occasion garantie aan.

Wat vinden onze klanten?

Eddy Santen
28/07/2022
Geverifieerd
Een nette garage en in mijn zien kundige werkplaats. Een aanrader.
nick janssen
09/07/2022
Geverifieerd
Top service. Altijd betrouwbaar
patee fordje
24/03/2022
Geverifieerd
Top garage en info Zeker een bezoek waard Mooie en eerlijke auto,s
Hugo Schols
15/02/2022
Geverifieerd
Top
Piet spelt
03/02/2022
Geverifieerd
Vervangen van radio, telefoon & navigatie module. Prima service geleverd onder Bovag garantie. Zeer tevreden. Piet H.J. spelt
Stef
27/11/2021
Geverifieerd
Vandaag een auto gekocht bij Autoservice Goumans. Nogmaals bedankt voor de top service! Open en eerlijk communiceren. Heel vriendelijk en klantgericht met een persoonlijk en betrouwbaar advies. Afspraken worden netjes nagekomen. Ik kan het iedereen aanraden!

Occasions

Naast de bovenstaande diensten, bieden wij ook een ruim aanbod aan occasions.

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees