Maak kennis met onze diensten

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij?
Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij? Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Showroom Autoservice Goumans

Aflevering auto

Heeft u interesse in een nieuwe auto of occasion? Wij leveren al onze auto’s standaard rijklaar af, dit is inclusief onderhoudsbeurt en indien nodig een nieuwe APK zonder extra kosten. Voor BOVAG garantie rekenen wij een gering bedrag.

Financieren

Financieren

Wilt u graag uw nieuwe auto gefinancierd hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Autoservice Goumans. De financial lease calculator vindt u op onze website.

Inkoop

Inkoop

U wilt uw auto verkopen zonder rompslomp? Autoservice Goumans koopt uw auto in. Vraag naar de mogelijkheden!

Leasen

Lease

Van financial lease tot full operational lease inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Voor beide lease varianten kunt u bij ons terecht.

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren uitstekend maatwerk en luisteren daarbij naar de wensen van de klant. Er is veel mogelijk in ons vakgebied, wij helpen u graag verder!

Schade reparatie

Schade

Wat vervelend dat u schade heeft! Wij repareren in samenwerking met onze schadepartner uw auto vakkundig. In de meeste gevallen kunnen wij de schade met uw verzekering afhandelen.

Diensten

Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s tot doorgaans 100.000km op de teller. Door ons breed inkoopnetwerk vinden wij uw droomauto!

Verzekering

Verzekering

U heeft een auto bij ons gekocht en u wilt direct wegrijden? Geen probleem, wij regelen voor u de verzekering.

Zoekopdracht

Zoekopdracht

U bent al lange tijd opzoek naar uw droomauto? Wij helpen u graag verder naar het zoeken van een kwalitatieve goede auto. Met onze kennis bent u ervan verzekerd gĂ©Ă©n ”kat in de zak” te kopen.

BOVAG garantie

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG. Wij bieden 12 maanden BOVAG occasion garantie aan.

Wat vinden onze klanten?

Samantha Evers
04/07/2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super fijne service
Loes Bukkems
28/06/2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede service, meedenkend met onze wensen.
Mandy Goumans Van Hek
22/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top autogarage bedrijf ! Altijd eerlijk en vriendelijk..goede service. Wij zijn al jaren tevreden,voor ons nooit meer anders đŸ‘đŸŒ
Juul Janssen
22/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Onlangs hier onze nieuwe auto aangeschaft. We dachten: 'een moeilijke en tijdrovende opgave' maar dit verliep veel fijner dan wij verwacht hadden. Roy luistert goed naar je wensen en weet je al snel de goede richting op te helpen. Eerlijke en duidelijke communicatie. Kort daarna stond onze nieuwe auto al voor deur! Ik raad u aan gewoon eens langs te gaan. Mannen bedankt
Puneet Mishra
10/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Very nice service always! You go back well informed about you car! Highly recommend for anyone looking for genuine garage with quality work!

Occasions

Naast de bovenstaande diensten, bieden wij ook een ruim aanbod aan occasions.

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees