Maak kennis met onze diensten

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij?
Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Als totaalaanbieder van mobiliteit hebben wij diverse diensten om ervoor te zorgen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle autozaken. Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze dienstverlening. Staat de gezochte dienstverlening er niet bij? Vraag het ons, wij helpen u graag verder!

Showroom Autoservice Goumans

Aflevering auto

Heeft u interesse in een nieuwe auto of occasion? Wij leveren al onze auto’s standaard rijklaar af, dit is inclusief onderhoudsbeurt en indien nodig een nieuwe APK zonder extra kosten. Voor BOVAG garantie rekenen wij een gering bedrag.

Financieren

Financieren

Wilt u graag uw nieuwe auto gefinancierd hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Autoservice Goumans. De financial lease calculator vindt u op onze website.

Inkoop

Inkoop

U wilt uw auto verkopen zonder rompslomp? Autoservice Goumans koopt uw auto in. Vraag naar de mogelijkheden!

Leasen

Lease

Van financial lease tot full operational lease inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Voor beide lease varianten kunt u bij ons terecht.

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren uitstekend maatwerk en luisteren daarbij naar de wensen van de klant. Er is veel mogelijk in ons vakgebied, wij helpen u graag verder!

Schade reparatie

Schade

Wat vervelend dat u schade heeft! Wij repareren in samenwerking met onze schadepartner uw auto vakkundig. In de meeste gevallen kunnen wij de schade met uw verzekering afhandelen.

Diensten

Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s tot doorgaans 100.000km op de teller. Door ons breed inkoopnetwerk vinden wij uw droomauto!

Verzekering

Verzekering

U heeft een auto bij ons gekocht en u wilt direct wegrijden? Geen probleem, wij regelen voor u de verzekering.

Zoekopdracht

Zoekopdracht

U bent al lange tijd opzoek naar uw droomauto? Wij helpen u graag verder naar het zoeken van een kwalitatieve goede auto. Met onze kennis bent u ervan verzekerd géén ”kat in de zak” te kopen.

BOVAG garantie

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Wij bieden 6 maanden BOVAG occasion garantie aan.

Wat vinden onze klanten?

Léon van der Meer
19/08/2023
Hele fijne garage. Snelle service en altijd vriendelijk. Ik breng mijn auto er altijd heen, en ik ben zeer dik te vrede. Ik ga nergens anders meer heen voor de autoservice. 😁
Henriette Stoks
22/07/2023
Hele fijne garage, goede service.
Ton Minten
22/06/2023
Geen nonsens !! Gewoon recht toe recht aan. Perfect dus 👍
Alessandro Lo piano
25/05/2023
Eindelijk een fijne en eerlijke garage . Ze zijn precies eerlijk en recht voor de raap. Inmiddels mijn complete wagenpark in onderhoud bij dit bedrijf.
Gijs Spits
26/03/2023
Echt een top autobedrijf! Wij zijn heel goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto! Roy en Steven namen alle tijd voor de vragen die we hadden. Het is een eerlijk en fijn autobedrijf om te komen!
Steve Ferero
21/01/2023
Wij hebben vorig jaar een auto gekocht bij Autoservice Goumans. We kunnen met recht zeggen dat het de beste verkoopervaring was die we ooit hebben gehad bij het kopen van een tweedehands auto. Super bedankt Roy!
Jos Cuijpers
31/12/2022
Super service
Frank Geer
27/11/2022
Super service. Nette zaak. Afgelopen zaterdag voor het eerst bij deze zaak geweest. Meteen goed gevoel. Zeeeer vriendelijk en behulpzaam! Aanrader, ze gaan me hier zeker terug zien! Update: Inmiddels daad bij het woord gevoegd en terug geweest. Inmiddels dan ook hier naar veel tevredenheid een auto gekocht. Alles door auto Goumans zoals afgesproken nagekomen. Ben dan ook zeer tevreden. Top bedrijf, je vertrouwen waard!
wessel ls
26/11/2022
Vanaf het moment dat ik Roy aan de telefoon had een goede indruk, eenmaal bij de garage zeer netjes ontvangen er word alle tijd voor je genomen. Het ziet er ook strak en netjes uit van binnen en buiten. Er word duidelijk verteld over een auto wat er is aan gedaan en eventueel historie ervan. Samengevat een top garage met passie voor het vak en klanten.

Occasions

Naast de bovenstaande diensten, bieden wij ook een ruim aanbod aan occasions.

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees