De door Autoservice Goumans per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Autoservice Goumans staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief montagekosten en/of optionele afleverpakketten. Vraag de juiste contactpersoon binnen Autoservice Goumans naar de specifieke voorwaarden.

De door u vermelde persoonsgegevens (adres, telefoon en e-mail) worden verwerkt door Autoservice Goumans in de zin van ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens’ (WBP). Aan de hand van deze verwerking kunnen wij u een optimale service geven, u tijdig voorzien van actuele auto-informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Indien u deze informatie niet wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met:
Autoservice Goumans, Loobeekweg 2, 5824 AE Holthees

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.