Lease uw auto bij ons

Naast onze allround dienstverlening bieden wij ook overzichtelijke, persoonlijke leasemogelijkheden op maat. Wij zijn gespecialiseerd in lease voor de zakelijke markt maar ook voor de particuliere rijder.

Autoservice Goumans werkt samen met Lease.auto, de deskundige en onafhankelijke partner als het gaat over het leasen van auto’s, bedrijfswagens en wagenparken.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste deal en bieden maatwerk op het gebied van leasing en financiering. Wij stellen de wensen van de klant centraal en zoekt daar het passende product bij zowel zakelijk als particulier.

Financial Lease

Zakelijk

Financial Lease is onze zakelijke financiering voor zzp, VOF, BV of Maatschap. Financial Lease is een flexibele leasevorm met een vaste looptijd en rente. U kunt elke maand een vast bedrag budgetteren voor uw auto. Daarnaast kunt u tussentijds, boetevrij, extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het einde van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto.

Voordelen

Private Finance

Particulier
Private Finance is een particuliere financiering met een vaste looptijd en vaste rente. U betaald elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tegen een kleine vergoeding (1% van het openstaande saldo) extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen. De auto is onderpand en daardoor kunt u een slotsom inbouwen waardoor u een lager maandbedrag betaald.

Voordelen

Lease Calculator

Zakelijk & Particulier

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag of enig advies nodig? Bel of stuur ons een berichtje! Wij staan altijd voor u klaar.

Autoservice Goumans
Loobeekweg 2
5824 AE Holthees

Afspraak

Maak een afspraak voor reparatie, onderhoud of occasions.

Heeft u moeite met het maken van de digitale afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.